Array ( [type] => 2 [message] => mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  فست فود فست فود

مجله آشپزی دلتا

طرز تهيه برگر گياهي

برگر گياهي به جاي گوشت با لوبيا سفيد درست مي‌شود و مناسب گياهخواران است.

اگر گياهخواري باعث شده دست از غذاهاي فست فودي برداريد، سخت در اشتباهيد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه يك برگر گياهي خوشمزه آشنا شويد و اين غذاي هيجان‌انگيز را تجربه كنيد.

مواد لازم تهيه برگر گياهي:
لوبيا سفيد: يك پيمانه
تخم‌مرغ: يك عدد
گوجه‌فرنگي به ميزان لازم
برگ ريحان: يك چهارم فنجان
سير: ۴ حبه
پودر سوخاري: نصف فنجان
پياز: ۳ عدد
نمك، فلفل و زيره به ميزان لازم
سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
نان همبرگر: ۴ عدد
خيارشور به ميزان لازم

طرز تهيه برگر گياهي:
يكي از پيازها را در غذاساز بريزيد يا ريز رنده كنيد؛ سپس آب آن را بگيريد.

لوبيا سفيد را چند ساعت در آب خيس كنيد تا نفخ آن از بين برود؛ پس از خيس خوردن آن را بپزيد تا خوب نرم شود.

لوبيا سفيد پخته شده را با سير، نمك و نيمي از پودر سوخاري در مخلوط‌كن يا غذاساز بريزيد تا به حالت خميري يكدست در آيد؛ سپس آن را نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا كمي سفت شود.

سركه بالزاميك، روغن زيتون، برگ ريحان خرد شده، فلفل، زيره و پياز رنده شده را به مايه برگر افزوده، با هم مخلوط كنيد و ورز دهيد. بقيه پودر سوخاري را در بشقابي بريزيد و تخم‌مرغ را در كاسه‌اي بشكنيد. مايه برگر را ۴ قسمت كنيد. هر قسمت را ابتدا به تخم‌مرغ آغشته كرده و بعد در پودر سوخاري بچرخانيد؛ سپس با دست صاف كنيد.

در تابه‌اي روغن بريزيد و وقتي داغ شد، دو طرف برگرها را در آن سرخ كنيد. گوجه‌فرنگي و دو پياز ديگر را حلقه كرده، با سس دلخواه، خيارشور و برگر لاي نان بگذاريد.

در صورت تمايل مي‌توانيد هر نوع سبزيجات ديگري كه دوست داريد، در برگر استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/21 ساعت: ۱۰ توسط:deltafood :

كوكوي مرغ و پنير، غذاي فوري و خوشمزه

كوكوي مرغ و پنير نوعي فست فود خوشمزه و مناسب سرو در مهماني‌ها است.

كوكوي مرغ و پنير غذايي سبك است كه به راحتي تهيه مي‌شود و پيشنهاد خوبي براي برنامه غذايي كودكان و نوجوانان است. اين كوكو به دليل استفاده از سبزيجات معطر در آن، عطر خوبي دارد و بسيار خوش‌طعم است.

مواد لازم تهيه كوكوي مرغ و پنير :
مرغ چرخ كرده: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سفيد: يك پيمانه
پنير پيتزا: يك پيمانه
پيازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
پودر سير: نصف قاشق چاي‌خوري
نمك، فلفل قرمز، فلفل سياه و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه كوكوي مرغ و پنير :
در كاسه‌اي مرغ چرخ كرده را با آرد سفيد مخلوط كنيد. تخم مرغ، پنير پيتزا، پيازچه و جعفري خرد شده را به مخلوط افزوده و خوب ورز دهيد؛ سپس پودر سير، نمك، فلفل قرمز، فلفل سياه و زردچوبه را به تركيب اضافه كنيد تا مواد طعم بگيرند. مايه كوكو را نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا مواد به خورد هم بروند.

در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد تا داغ شود. دست را خيس يا چرب كرده، از مايه كوكو برداشته و شكل دهيد. اين كوكو را به هر شكلي كه دوست داريد، مي‌توانيد در دست فرم دهيد و درست كنيد؛ حتي مي‌توانيد تمام مايه را در تابه بريزيد تا قالبي درست شود. كوكوها را در روغن با شعله ملايم سرخ كنيد تا دو طرف آن‌ها برشته و طلايي شوند. در صورت تمايل مي‌توانيد اين كوكو را به صورت توپك شكل دهيد و به عنوان فينگر فود سرو كنيد.

اين كوكو را مي‌توان با انواع پوره، سبزيجات و سيب زميني سرخ كرده سرو كرد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/16 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :

تهيه دلمه سيب زميني در ۳۰ دقيقه

دلمه سيب زميني غذايي ساده است كه به راحتي تهيه مي‌شود.

دلمه سيب زميني نوعي دلمه خوشمزه است كه خيلي زود آماده مي‌شود و از اين رو مناسب افرادي است كه مي‌خواهند در زمان كوتاهي، يك غذاي خوش طعم و عالي درست كنند. طرز تهيه دلمه سيب زميني را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه دلمه سيب زميني :
گوشت چرخ‌كرده: ۲۰۰ گرم
سيب زميني: ۴ عدد
رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
پياز: يك عدد
جعفري خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
پنير پيتزا به ميزان لازم
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم

طرز تهيه دلمه سيب زميني :
پياز را خرد كرده و در روغن تفت دهيد تا سرخ شود. گوشت را با نمك، فلفل و ادويه‌هاي دلخواه به آن افزوده و خوب تفت دهيد. سپس رب و جعفري خرد شده را بيفزاييد.

مي‌توانيد به جاي جعفري از پيازچه استفاده كنيد.
يك سوم سيب زميني را ببريد و كنار بگذاريد. داخل قسمت بزرگتر را با كمك قاشق و كارد خالي كنيد.

بهتر است سيب زميني ها دلمه با پوست باشند، ولي اگر دوست نداريد، پوست آن‌ها را بگيريد.
داخل سيب زميني‌ها را با مواد پر كرده و قسمت كوچك‌تر را روي آن بگذاريد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي خوشمزه فوري ديگر با سيب زميني ” سيب زميني پنيري با سس آلفردو “ را مطالعه كنيد.

 

سپس آن‌ها را در ظرف مناسبي چيده و تا حد ممكن بين دلمه‌ها فاصله نگذاريد. چون فاصله زياد باعث مي‌شود دلمه‌ها وا بروند.

در ظرف كوچكي مقداري رب با كمي روغن سرخ كرده و دو ليوان آب جوش اضافه كنيد تا قل بخورد. سپس سس را به آرامي روي دلمه‌ها ريخته، روي شعله ملايم بگذاريد تا بپزند. در ۵ دقيقه آخر پخت، روي دلمه‌ها پنير پيتزا بريزيد. اگر كمي زرشك و گرد ليمو به سس اضافه كنيد، خوشمزه تر مي‌شود.

در صورت تمايل مي‌توانيد دلمه‌ها را در فر درست كنيد تا گريل شوند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي دلتا را بخوانيد.

 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

املت سبزيجات ، ويژه رژيمي ها

طرز تهيه املت سبزيجات رژيمي را در مجله دلتا بخوانيد.

املت يكي از غذاهاي خوش‌طعمي است كه انواع گوناگوني دارد. املت سبزيجات يك غذاي فوق‌العاده خوشمزه و سبك و مخصوص كساني است كه رژيم دارند. اين املت را مي‌توانيد به عنوان صبحانه، ميان وعده يا يك شام سبك مصرف كنيد.

مواد لازم تهيه املت سبزيجات :
تخم مرغ: ۳ عدد
اسفناج خرد شده: يك پيمانه
پياز: يك عدد
قارچ: ۱۰۰ گرم
سير: يك حبه
پودر تخم گشنيز به ميزان لازم
گوجه فرنگي خرد شده: نصف پيمانه
پنير سفيد خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع يا كره به ميزان لازم

طرز تهيه املت سبزيجات :
تخم مرغ‌ها را با چنگال هم بزنيد تا يكنواخت شوند.

سير را رنده و پياز را خلالي خرد كنيد.

قارچ را هم ورقه‌اي خرد كنيد.

اسفناج را خرد كرده و در تابه‌اي روي شعله ملايم بگذاريد تا آب اضافي آن گرفته و به اصطلاح جمع شود. مراقب باشيد اسفناج نسوزد و ته نگيرد.

در كاسه‌اي تخم مرغ، اسفناج، پياز، قارچ، سير، پودر تخم گشنيز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.

اين املت يك غذاي رژيمي است. بنابراين در صورت تمايل مي‌توانيد از سبزيجات مختلف مانند ذرت، بروكلي، جعفري و … استفاده كنيد.
در تابه مناسبي مقداري كره يا روغن ريخته و پس از داغ شدن، از مخلوط در آن بريزيد و بگذاريد خودش را بگيرد.

 

پيشنهاد مطالعه: اگر مي‌خواهيد يك سوپ سبزيجات مقوي و مفيد درست كنيد، مطلب سوپ اسفناج و خامه، پيش غذاي ايتاليايي را مطالعه كنيد.

گوجه فرنگي و پنير را ريز خرد كرده و كنار بگذاريد.

مي‌توانيد گوجه فرنگي را به جاي خرد كردن، حلقه حلقه كنيد.
پس از آماده شدن املت، داخل آن را با گوجه و پنير خرد شده پر و سرو كنيد.

البته مي‌توانيد وقتي املت آماده شد، همان‌طور كه در تابه است، گوجه و پنير خرد شده را روي آن بريزيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

سيب زميني پنيري با سس آلفردو

سيب زميني پنيري با سس آلفردو يك ميان وعده كامل و خوشمزه است.

سيب زميني پنيري با سس آلفردو يك شام خوشمزه براي افرادي است كه خيلي شكمو نيستند و يك ميان وعده وسوسه كننده براي شكموها است. اين غذا به قدري خوشمزه است كه هيچكس نمي‌تواند دست رد به سينه آن بزند؛ مخصوصا اينكه سس آن آلفردو باشد.

مواد لازم براي تهيه سيب زميني پنيري :
سيب‌‌زميني درشت: ۳ عدد
پودر پنير پارمزان: ۴ قاشق چاي‌خوري
پيازچه خرد شده: يك چهارم پيمانه
مواد لازم براي تهيه سس آلفردو :
شير پرچرب: ۲ پيمانه
آرد سفيد: يك قاشق سوپ خوري
سير: يك حبه
كره: ۵۰ گرم
تخم‌ مرغ: ۲ عدد
نمك و فلفل: به ميزان لازم
آويشن و تخم گشنيز: يك قاشق چاي‌خوري
عصاره مرغ يا گوشت: يك عدد
خامه: ۲ قاشق سوپ خوري

طرز تهيه سس آلفردو:
تخم‌ مرغ‌ ها را با چنگال هم زده و كنار بگذاريد.

كره و آرد سفيد را در تابه‌اي روي شعله ملايم كمي تفت دهيد؛ سپس شير را افزوده و مرتب هم بزنيد تا يكدست شود.

وقتي مخلوط به جوش آمد، عصاره مرغ يا گوشت، سير رنده شده، تخم گشنيز، آويشن، نمك و فلفل را به آن افزوده، هم بزنيد تا سس به غلظت مورد نظر برسد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه سس بشامل، مطلب نكات طلايي تهيه سس بشامل را مطالعه كنيد.

سپس تخم‌‌ مرغ‌‌ هاي هم زده و خامه را اضافه كرده، حدود ۳ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد.

در صورت تمايل مي‌توانيد براي خوش عطر شدن سس، يك تا دو قاشق سوپ خوري پيازچه خرد شده به آن اضافه كنيد.
پس از اينكه مواد به خورد هم رفتند، سس آماده است.


طرز تهيه سيب زميني پنيري با سس آلفردو :
سيب‌ زميني‌ ها را در فويل پيچيده و يك ساعت در فر بگذاريد تا بپزند. سپس فويل‌ را باز كرده و آن ها را خرد كنيد.

سيب‌‌زميني‌هاي خرد شده را در ظرف‌ يا كاسه‌ ريخته و روي آن سس آلفردو، پودر پنير پارمزان و پيازچه خرد شده بريزيد.

ظرف را دوباره ۱۵ دقيقه در فر بگذاريد تا سس گرم و پنير آب شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

اسنك مرغ ، ويژه دورهمي ها

اسنك مرغ ميان وعده اي مناسب براي كودكان و دانش آموزان است.

اسنك مرغ يك غذاي ساده و خوشمزه و مناسب دورهمي هاي دوستانه و صميمي است. البته اين اسنك پيش غذا و ميان وعده مناسبي هم است. براي تهيه اسنك دستگاه ساندويچ ساز لازم است. ولي اگر اين وسيله را نداشتيد، مي‌توانيد اسنك را در فر يا مايكروويو درست كنيد.

مواد لازم تهيه اسنك مرغ :
نان تست: ۱۲ عدد
فيله مرغ: ۸ عدد
پياز: يك عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه اي: ۲ عدد
پنير پيتزا به ميزان لازم
پودر سير به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه اسنك مرغ :
فيله هاي مرغ را نازك برش بزنيد.

در كاسه اي پياز را درشت رنده كرده و با پودر سير، نمك و فلفل به تكه هاي فيله بيفزاييد. مواد را با هم مخلوط كنيد تا فيله ها طعم بگيرند.

كاسه را حدود نيم ساعت در يخچال بگذاريد.

پس از گذشت اين مدت، فيله ها را در روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند. مراقب باشيد مرغ خشك نشود.

قارچ را ورقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.

آن ها را در كمي روغن تفت دهيد تا نرم شده و از خامي در بيايند.

پيشنهاد مطالعه: اگر غذا هاي فوري و خوشمزه دوست داريد، مطلب پيتزا با نان تست ، ميني پيتزاي فوري را مطالعه كنيد.

كف ساندويچ ساز را چرب كرده و به اين ترتيب مواد را بگذاريد: يك عدد نان تست، يك لايه مرغ، قارچ، فلفل دلمه اي، پنير پيزا و يك نان تست ديگر.

 

روي نان تست بالايي را با قلم مو كمي چرب كرده و در ساندويج ساز را ببنديد.

مراقب باشيد اسنك ها نسوزند و خشك نشوند.

پس از گذشت ۳ دقيقه اسنك آماده است. آن را از ساندويچ ساز در آوريد و در ظرف سرو بگذاريد.

اسنك مرغ را مي‌توانيد با انواع سس، ديپ و سبزيجات سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

پيتزا با نان تست ، ميني پيتزاي فوري

پيتزا با نان تست از انواع پيتزا هاي خانگي فوري است.

پيتزا با نان تست نوعي ميني پيتزا است كه به آساني درست مي‌شود و زمان زيادي نمي‌خواهد. مواد پيتزا در اين فست فود، سليقه اي است و از هر تركيبي كه دوست داريد، مي‌توانيد استفاده كنيد.

مواد لازم تهيه پيتزا با نان تست :
سوسيس: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه اي: يك عدد
نان تست به تعداد مورد نياز
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي: يك سوم ليوان
سس كچاپ: دو سوم ليوان
پنير پيتزا به ميزان لازم
پودر آويشن و پودر سير به ميزان لازم

طرز تهيه پيتزا با نان تست :
قارچ را ورقه اي، سوسيس را حلقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.

مواد را با هم مخلوط كرده و تفت دهيد تا كمي سرخ شوند.

براي تهيه سس پيتزا، روغن زيتون را در تابه بريزيد و رب را در آن تفت دهيد. سپس سس كچاپ و پودر آويشن و پودر سير را به آن بيفزاييد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك پيتزاي عالي، مطلب پيتزا پپروني، دلبر تند و تيز را مطالعه كنيد.

كف سيني فر را كمي چرب كنيد و نان هاي تست را روي آن بچينيد. روي تمام نان ها سس بماليد.

دقت كنيد كه به همه قسمت هاي نان، به خصوص دور آن ها، يكسان سس بزنيد تا پس از پخت دور نان خشك و سفت نشود.
پس از اينكه روي نان تست سس زديد، مواد پيتزا را بگذاريد و روي آن ها پنير پيتزا بريزيد.

پيتزا به اندازه اي در فر باشد كه پنير طلايي شود. در صورت تمايل براي طلايي شدن روي پنير، گريل فر را روشن كنيد.


پيتزا با نان تست در ماهي تابه
اين پيتزا را به جاي فر در تابه هم مي‌توانيد درست كنيد.

براي اين كار كف تابه مناسبي را چرب كرده و نان هاي آماده شده را در آن بگذاريد تا قهوه اي رنگ شوند.

اگر مي‌خواهيد اين غذا را در تابه درست كنيد، بايد مواد پيتزا بيشتر سرخ شود.

طرز تهيه پيتزا با نان تست در ماكروفر
نان هاي آماده شده را در ماكروفر روي درجه گريل بگذاريد. فقط دقت كنيد زمان كوتاه باشد تا نان ها خشك نشوند. همين كه پنير پيتزا آب شد، پيتزا آماده است.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :